Schiphol

Internationale reizen zijn vaak erg vermoeiend en stressvol. Of u nu op zakenreis of op vakantie gaat, Van Rhijn Taxivervoer B.V. zal ervoor zorgen dat u ontspannen aan uw internationale reis kunt beginnen.

Onze speciale luchthavenservice verzekert u ervan dat u op tijd op de luchthaven bent. Onze representatieve chauffeur haalt u keurig op en draagt uw bagage. Indien u wenst is het uiteraard mogelijk dat wij u bij terugkomst weer ophalen en netjes thuisbrengen. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten, zodat onze chauffeur te allen tijde op tijd op de luchthaven zal zijn.

Wij verzorgen zowel privé- als gecombineerd vervoer naar alle gangbare luchthavens. Gecombineerd vervoer is voor u extra voordelig en richt zich met name op Schipholvervoer. Uiteraard behoren extra opties zoals extra bagageruimte en kinderzitjes ook tot de mogelijkheden. Onze regiecentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit kan uw reis op een relaxte manier beginnen.

Wilt u een taxi bestellen? Dit kan heel eenvoudig via deze website of per telefoon op 030-245 5000.