Vervoer

Van Rhijn Taxivervoer B.V. verzorgt al decennia lang zakelijk en particulier personenvervoer in de regio Utrecht en omstreken. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze gasten. Daarom staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel. Het uitstekend verzorgde wagenpark van Van Rhijn Taxivervoer B.V. bestaat uit luxe 4-, 6-, en 7-persoonstaxi’s, 8-persoons taxibusjes en speciale voertuigen aangepast voor het vervoer van rolstoelgebruikers.
 
Bestel nu uw vervoer

Taxi

Van Rhijn Taxivervoer B.V. streeft naar 100% tevredenheid bij onze gasten. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze kernwoorden. Wij verzorgen met ons uitgebreide wagenpark particulier alsmede zakelijk vervoer op elk moment van de dag, op elk gewenst niveau.

Meer over Taxivervoer

Directie

Directievervoer is niet simpelweg personenvervoer van A naar B. Directievervoer behelst veel meer. Alle onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid om u en/of uw gasten in één van onze luxe voertuigen op een comfortabele wijze te vervoeren naar congressen, meetings, hotels of gedurende een zakenreis naar een luchthaven. In alle rust kunt u in de auto doorwerken, uw afspraak voorbereiden of even bijkomen van een hectische reis.

Meer over Directievervoer

Schoolreis

Het is ieder jaar weer een uitdaging om voor elke leeftijdscategorie een leuke schoolreis, excursie of kamp te organiseren. Eén ding staat vast, onze zusteronderneming Van Rhijn Tours verzorgt voor elk type schoolreis betrouwbaar en veilig vervoer naar de diverse attractieparken, musea, dierentuinen en speelparadijzen in zowel binnen- als buitenland.

Meer over Schoolreisvervoer

Schiphol

Internationale reizen zijn vaak erg vermoeiend en stressvol. Of u nu op zakenreis of op vakantie gaat, Van Rhijn Taxivervoer B.V. zal ervoor zorgen dat u ontspannen aan uw internationale reis kunt beginnen.

Meer over Schipholvervoer

Rolstoel

Voor rolstoelgebruikers hebben wij speciaal aangepaste voertuigen die aan strenge eisen voldoen, zodat u op een veilige en comfortabele manier vervoerd zult worden. Ons personeel is door hun speciale opleiding en vaak jarenlange ervaring volledig voorbereid om u veilig te kunnen vervoeren.

Meer over Rolstoelvervoer

Touringcar

Of u nu met een kleine groep of met een hele grote groep weg wilt, Van Rhijn Tours, onderdeel van de VDK Groep, vervoert iedereen! Groepen vanaf 8 personen kunnen vervoerd worden door meerdere taxi’s, taxibussen of door één van onze touringcars. Mogelijkheden te over. Wij verzorgen touringcarvervoer van 9 tot 92 personen.

Meer over Touringcarvervoer