Directie

Directievervoer is niet simpelweg personenvervoer van A naar B. Directievervoer behelst veel meer. Alle onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid om u en/of uw gasten in één van onze luxe voertuigen op een comfortabele wijze te vervoeren naar congressen, meetings, hotels of gedurende een zakenreis naar een luchthaven. In alle rust kunt u in de auto doorwerken, uw afspraak voorbereiden of even bijkomen van een hectische reis.

U bent verzekerd van een zakelijk geklede, representatieve chauffeur die met één van onze luxe voertuigen op het gewenste tijdstip voor uw deur staat. Een bijkomend voordeel voor bedrijven is dat zij niet zelf hoeven te investeren in een luxe wagenpark. Wij verzorgen reeds voor een aantal toonaangevende bedrijven het directievervoer op een hoog serviceniveau en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@vdkgroep.nl of per telefoon op 030-245 5000. Eén van onze accountmanagers zal uw aanvraag in behandeling nemen en u van de benodigde informatie en prijzen voorzien. Uiteraard kunt u ook direct een taxi bestellen via deze site of bij onze centrale op 030-245 5000.